Parteneriat Educational 2009-2010

Parteneriat educațional 2009-2010
„Internetul și scoala”

Acest parteneriat educațional a fost realizat de școala noastră in colaborare cu Școala „Axente Sever „din Aiud și Colegiul Național „Titu Maiorescu” tot din Aiud și s-a desfășurat in anul școlar 2009-2010.Din partea școlii Ion Agârbiceanu coordonatori de proiect au fost doamnele profesoare Aurelia Burzo și Corina Bîlc.
Locul de desfășurare a activităților a fost școala Ion Agârbiceanu din Cluj-Napoca și școala Axente Sever din Aiud iar beneficiarii direcți ai acestui parteneriat au fost elevii din clasele aV-a și a-VI-a de la scolile implicate.
Parteneriatul a avut un pronunțat caracter interdisciplinar și a vizat consolidarea unor cunoștințe ale elevilor.În cadrul acestui parteneriat s-au desfășurat mai multe activități, printre care amintim următoarele
-„Să ne cunoaștem prietenii” la care s-au făcut schimburi de adrese de e-mail între elevii celor trei școli.
-„Scrisoare către prietenul/prietena mea „ ,s-au făcut schimburi de scrisori intre elevii implicați.Activitatea a fost coordonată de d-na profesoară Gruba Floarea din partea școlii Ion Agârbiceanu.
-„Autoportretul” la care fiecare elev implicat în proiect și-a realizat autoportretul și l-a trimis partenerului de comunicație .Lucrarile s-au realizat pe calculator și au fost trimise folosind poșta electronică.
-„Să ne cunoaștem țara ”, la care eleviiși-au prezentat localitățile de domiciliu intr-o prezentare power point și au expediat-o partenerilor.Elevii și-au valorificat cunoștiințele de la geografie și informatică.
-„Concursul Internetul și Școala „ s-a axat pe teme de informatică și geografie .Elaborarea subiectelor , jurizarea ,eleborarea și expedierea diplomelor s-a făcut de către Colegiul Național Titu Maiorescu din Aiud.
In urma participării la acest parteneriat școala noastră a obtinut rezultate remarcabile, toți cei 12 participanși au fost premiați . Astfel la clasa a-V-a au obținut 2 locuri I, 2 locuri II și un loc III, la clasa VI-a au obținut 3 locuri I, un loc II și 3 mențiuni. Coordonatoarele parteneriatului prof.Aurelia Burzo și prof.Corina Bîlc au primit diplome de merit pentru seriozitate și implicarea de care au dat dovadă.
Mulțumim elevilor pentru implicarea de care au dat dovadă și sperăm că vom mai realiza și alte parteneriate.